Goedkoop webwinkel beginnen zonder technische kennis

CCV Shop uiterlijk van de website

Goedkoop webwinkel beginnen zonder technische kennis

De grote stap om online te ondernemen wordt vaak niet genomen vanwege het tekort schieten van technische kennis. Er wordt vaak gedacht dat je hier een programmeur voor moet zijn die veel verstand heeft van computers, verschillende programmeertalen en erg technisch is. Niets is minder waar met de handige webwinkelsoftware van CCV Shop. Dit bedrijf biedt software aan, waarmee iedereen zijn eigen professionele webwinkel kan beginnen. De software kenmerkt zichzelf aan de hand van makkelijke beheermodulen en panelen.

Kies een design die bij jouw webshop past

Het is belangrijk dat jouw webshop goed oog en er professioneel uitziet. Bij CCV Shop heb je de keuze uit veel verschillende thema’s. Deze thema’s zorgen ervoor dat jouw website in een handomdraai een bijzondere look en feel krijgt. Je kunt een thema vergelijken met een standaard professioneel design, die je later nog kunt vormen naar je eigen stijl. Zo kun je zonder kennis van HTML en CSS gemakkelijk je website vormgeven.

Je eigen producten beheren en koppelen met dropship leveranciers

Het belangrijkste uit je webshop zijn natuurlijk je producten. Dit is hetgeen wat je aan je bezoeker aanbiedt. De CCV Shop software heeft een handige beheerpaneel, waarmee je makkelijk producten toevoegt, bewerkt en verwijderd. Als je het nog makkelijker voor jezelf wilt maken, kun je dit gehele proces volledig automatiseren. CCV Shop werkt met een aantal dropship leveranciers, die je direct kunt koppelen aan je webshop. Dit is handig voor ondernemers die geen eigen voorraad willen of kunnen hebben. Je kunt een selectie van de producten van de groothandel opnemen in je webshop en zelf de prijs bepalen.

Een klein voorbeeldje: Stel de groothandel stelt een T-shirt ter beschikking voor €5 en verstuurt deze voor €5,75 wat neerkomt op een totaalbedrag van €10,75 om de T-shirt naar de klant te leveren. Als jij de T-shirt in je webshop opneemt voor €20 dan maak jij snel en slim €9,25 winst door vrijwel niets te doen. De koppelingen tussen jouw CCV Shop en de groothandel zijn gelegd, zodat wanneer er een order binnenkomt, deze direct wordt doorgestuurd naar de groothandel!

Talloze mogelijkheden met integraties, kortingscodes en hosting

Je kunt alles zelf bepalen en zelf instellen. Zo kun je de klant in je eigen webshop laten betalen met iDEAL en PayPal of juist niet. Je kunt de klant achteraf laten betalen met Klarna. Handige koppelingen leggen met vergelijkingssites, zoals Kieskeurig en Kelkoo. Ook kun je zelf kortingscodes aanbieden aan klanten om ze te stimuleren om tot aankoop over te gaan.

Korting op betaalde pakketten

Er zijn twee betaalde pakketten beschikbaar in de vorm van pakket M en L. Het grote verschil tussen deze pakketten zijn naast de prijs, het aantal producten die geïmporteerd kunnen worden en de koppeling met groothandels. Voor €19,95 per maand kun je maximaal 50 producten uploaden en voor €39,95 per maand kun je maar liefst 15 000 producten uploaden.

Voer in dit veld de actiecode in

Het vervelende aan deze pakketten zijn de eenmalige kosten van €34,95 die je moet betalen. Dit is toch een kleine drempel om je eigen webshop te beginnen. Gelukkig hebben wij bij 24Kortingscode een CCV Shop actiecode waarmee je 50% extra korting krijgt op de setupkosten. Hierdoor betaal je geen €34,95 maar €17,48 setupkosten. Dit scheelt toch aanzienlijk, zeker als je net wilt beginnen en al vele kosten hebt gemaakt.

24Kortingscode Team

Robin, Claire en Charlotte speuren dagelijks het internet af naar nieuwe kortingscodes en acties. Heb jij voordeel gepakt? Laat dan even een berichtje achter!

Plaats Bericht