Herfstkorting op winterjassen bij Online Jassen Kopen

Website Online Jas Kopen

Herfstkorting op winterjassen bij Online Jassen Kopen

De zomer voelt als gisteren en we willen er nog niet aan toe geven dat het ontzettend koud begint te worden. Helaas is het al herfst en begint de kou de overhand te nemen. Volgende week is in het oosten al sneeuw voorspeld en we moeten onze zomerkleding weer terug in de kast hangen. ’s Ochtends merk je al dat het kouder wordt en dat je eigenlijk moet gaan investeren in nieuwe winterkleding. Natuurlijk wil je niet in de winterjas van vorig jaar rondlopen.

Online Jas Kopen is een webshop waar je tegen spotprijzen trendy jassen kunt kopen. Vooral de parka’s en bomberjacks zijn dit seizoen in en worden goed verkocht. Op de website is een ruim assortiment aan parka’s met en zonder bontkraag te vinden. Parka’s zijn halflange jassen die ongeveer tot je knieën komen en bomberjacks komen ongeveer tot je heupen. Normaal gesproken betaal je rond de 400 euro voor een goed uitziende parka met echt bont, bij Online Jas Kopen beginnen de prijzen vanaf 95 euro. Het mooie van deze store is dat je je eigen jas kunt samenstellen. Zo kun je niet alleen een goedkope winterjas kopen, maar ook meteen een unieke die nog niemand heeft. Alle populaire winterjassen voor vrouwen, mannen en kinderen zijn op de website geplaatst. Daarnaast verkopen ze ook extra grote maten.

Een nieuwe jas hoeft niet duur te zijn, zeker niet bij Online Jas Kopen. In de maand oktober krijg je met onze Online Jas Kopen kortingscode maar liefst 5% korting op alle jassen. Zo krijg je bovenop de scherpe prijzen nog eens extra korting. De kortingscode is geldig op het normale assortiment en op de uitverkoop. Waar je al jassen vanaf 30 euro kunt kopen. Alle jassen worden ongeacht de prijs gratis naar Nederlandse, Belgische en Duitse adressen verstuurd. Als je de jas voor 16:00 besteld dan ontvang je deze al de volgende werkdag.

Voer hier uw kortingscode in

 

Vele klanten gingen je voor en beoordelen Online Jas Kopen als zeer goed. Het fijne aan deze webshop is de snelle levering, de vriendelijke klantenservice en de mogelijkheid om je jassen samen te stellen. Mensen willen graag uniek zijn en hun eigen jas hebben. Dit maakt Online Jas Kopen mogelijk. Met meer dan 1500 klantreviews krijgen ze een 8.9.

24Kortingscode Team

Robin, Claire en Charlotte speuren dagelijks het internet af naar nieuwe kortingscodes en acties. Heb jij voordeel gepakt? Laat dan even een berichtje achter!

Plaats Bericht