Waschbaer Kortingscode: Bespaar tot 50% in de Sale + 20% korting op je favoriete artikel!

Waschbaer Kortingscode: Bespaar tot 50% in de Sale + 20% korting op je favoriete artikel!

Ontdek nu vele mooie duurzame aanbiedingen in onze grote Sale: · tot wel 50% korting op geselecteerde artikelen · nog eens 20% korting op je favoriete product!* En zo werkt het: Plaats je favoriete artikel in de winkelwagen. Geef de actiecode aan in de hiervoor bestemde vakjes en klik op “nu verzilveren”. Het artikel met het hoogste eindbedrag wordt automatisch als je favoriete artikel gemarkeerd. Dit kun je wijzigen door een ander artikel te markeren. Op het gemarkeerde artikel ontvang je 20% korting. Geldig tot en met 24 juni 2024.

Hier gelden de Algemene Voorwaarden van Waschbär GmbH, met inachtneming van het herroepingsrecht, de consumenteninformatie en de privacyrichtlijnen. Verkoop volgt enkel in huishoudelijke hoeveelheden, uitsluitend via de postorderverkoop en zolang de voorraad strekt. Verschillende voordelen zijn niet met elkaar te combineren, niet overdraagbaar, worden niet contant uitbetaald en zijn niet toepasbaar op prijsgebonden artikelen. Ook na het toepassen van het betreffende voordeel, dient de minimale bestelwaarde € 30,- te bedragen. Een gratis artikel kun je ook behouden, als je van het retourrecht gebruik maakt. Levering zolang de voorraad strekt, vervangend gratis artikel voorbehouden. Acties met gratis verzending gelden alleen voor levering binnen Nederland en uitgezonderd transportkosten.

Profiteer nu van ons compleet overzicht van scherpe kortingscodes en acties van Waschbaer. Alle geplaatste kortingscodes van Waschbaer zijn gecontroleerd en 100% getest voor plaatsing. Met de actiecodes en aanbiedingen van 24Kortingscode ontvang jij altijd korting bij jouw favoriete webshop. Wij plaatsen 24 uur per dag, het klokje rond, de nieuwste Waschbaer kortingsbonnen, de beste acties en de scherpste deals. 

Hoe krijg ik de promotiecode te zien?

Klik rechtsboven op de grote groene knop met de tekst “Bekijk code”. Je krijgt de code direct in beeld en kunt de promo code kopiëren door erop te klikken. Voor het gemak openen wij ook de website van Waschbaer, zodat jij alleen nog maar de code hoeft in te voeren. De timer geeft weer hoelang de code nog actief is. 

Is het jou gelukt om de kortingscode succesvol te verzilveren?

Makkelijk hé? Korting krijg was nooit zo simpel geweest. Deel de Waschbaer couponcode met vrienden en familie via Facebook, Twitter, e-mail of Google Plus met de knoppen onder de timer. Laat de volgende bezoekers weten hoeveel jij hebt bespaard door een berichtje achter te laten op deze pagina.

Is er momenteel geen actieve kortingscode beschikbaar?

Dagelijks wordt er gezocht naar de nieuwste kortingscodes en de beste deals. Een kortingscode wordt geplaatst, zodra deze beschikbaar is. Als er nu even geen korting beschikbaar is voor Waschbaer, probeer het later nog eens. Ons overzicht wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bijgewerkt. Het kan dus zo zijn dat er straks wel een actieve code aanwezig is. Wil je helemaal niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties. Of voeg de pagina toe aan jouw favorieten, zodat jij altijd een code achter de hand hebt.

24Kortingscode Team

Robin, Claire en Charlotte speuren dagelijks het internet af naar nieuwe kortingscodes en acties. Heb jij voordeel gepakt? Laat dan even een berichtje achter!

Plaats Bericht