Telefoondiscounter.nl

Shop nu met de beste kortingscodes, acties en aanbiedingen

Telefoondiscounter.nl korting

Op deze pagina staan alle kortingscodes, acties en aanbiedingen van Telefoondiscounter. Profiteer van extra korting bovenop uw bestelling bij Telefoondiscounter. Dagelijks speurt het 24Kortingscode Team het internet af om de beste actiecodes en acties van Telefoondiscounter te vinden. Alle kortingscodes worden 100% gecontroleerd en getest, voordat deze geplaatst worden. Zoek niet langer verder, want wij hebben alle kortingscodes voor u geselecteerd.

Dé groothandel in refurbished iPhones die altijd uit voorraad levert naar België en Nederland. Indien u bestelt voor 22.00 dan ontvangt u uw iPhone de volgende dag in huis. Er zijn regelmatig kortingscodes actief met een waarde van minimaal €5 korting. Een refurbished iPhone wordt bij TelefoonDiscounter altijd grondig gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe hardware. Laat u niet gek maken door de woekerprijzen van nieuwe modellen en kies voor een refurbished iPhone die zo goed als nieuw is, tegen een zeer scherpe discounter prijs. Op elke iPhone ontvangt u 12 maanden garantie en heeft u recht op 14 dagen retourrecht. Lukt het even niet? Dan kunt u altijd gebruik maken van de gratis technische ondersteuning die Telefoon Discounter biedt.

U ontvangt altijd de volgende producten bij een bestelling van een refurbished iPhone:
• Een gesealde refurbished iPhone;
• Een USB-lader;
• Een USB-kabel;
• Een headset.

Telefoondiscounter is één van de toonaangevende partijen in de categorie Telecommunicatie. Wij publiceren alleen de meest betrouwbare en klantgerichte webshops uit Nederland. Daarnaast worden ook internationale webwinkels uitgelicht die naar Nederland of België verzenden.

Lees Meer